Αυτά τα 3 Altcoin κατέρρευσαν!

1073
Αυτά τα 3 Altcoin κατέρρευσαν!

Σύμφωνα με τον αναλυτή κρυπτογράφησης Yashu Gola, η απώλεια του Bitcoin (BTC) το πρώτο δεκαήμερο του 2022 είναι λιγότερο απογοητευτική από ορισμένους από τους κορυφαίους ανταγωνιστές κρυπτογράφησης, οι οποίοι έχουν υποχωρήσει πολύ πιο σκληρά. Ο αναλυτής αναλύει τα γραφήματα των τριών διακριτικών που αναφέρονται παρακάτω μεταξύ των κορυφαίων 50 κρυπτονομισμάτων για να ξεπεράσουν το Bitcoin (BTC) στο χρονικό πλαίσιο των επτά ημερών. Εμείς επίσης Kriptokoin.com Ετοιμάσαμε την ανάλυση του Yashu Gola για τους αναγνώστες μας.

«Το Bitcoin είναι σχετικά καλύτερη»

Η τιμή ενός Bitcoin (BTC) μειώθηκε σχεδόν κατά 10% τις τελευταίες επτά ημέρες και παρατηρούνται συνεχείς μειώσεις καθώς έπεσε κάτω από την προσωρινή ψυχολογική υποστήριξή του των 40.000 $ τον Ιανουάριο.

Bitcoin
Εβδομαδιαίο διάγραμμα τιμών BTC / Πηγή: TradingView

Ωστόσο, οι απώλειες που υπέστη το Bitcoin (BTC) φαίνεται να είναι λιγότερες από τις επιδόσεις ορισμένων από τους κορυφαίους ανταγωνιστές κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, το Cardano (ADA), το έβδομο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς, έχει υποχωρήσει περίπου 1,15 $, σημειώνοντας πτώση περίπου 11% τις τελευταίες επτά ημέρες. Ομοίως, η Ripple (XRP), η όγδοη μεγαλύτερη σε κεφαλαιοποίηση αγοράς, υποχώρησε κατά περίπου 10% στα 0,75 $ περίπου την ίδια περίοδο.

Εν τω μεταξύ, ορισμένα κρυπτονομίσματα που περιλαμβάνονται στα 50 κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν υποστεί ακόμη μεγαλύτερες απώλειες της τάξης του 15% έως 30% την περασμένη εβδομάδα. Αυτά περιλαμβάνουν το εγγενές διακριτικό ETH του Ethereum, το οποίο έχει χάσει πάνω από 16%, και τον ανταγωνιστή του Blockchain Terra, του οποίου το διακριτικό LUNA έχει υποχωρήσει κατά περίπου 20,50%.

Ανάλυση έργων altcoin που κατέρρευσαν

Axie Infinity (AXS)

Το Axie Infinity έχει αυξήσει πάνω από 12.000% κέρδη από έτος σε έτος, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα έργα για τους εμπόρους να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους. Η τιμή του AXS έχει πέσει σχεδόν 27,5% τις τελευταίες επτά ημέρες στα 70 $, καθιστώντας το με τη χειρότερη απόδοση μεταξύ των μεγάλων νομισμάτων. Εν τω μεταξύ, το ζεύγος AXS/BTC διαμορφώθηκε στα 0,0017 BTC, σημειώνοντας πτώση σχεδόν 17% την ίδια περίοδο.

Bitcoin
Ημερήσιο διάγραμμα τιμών ASX και AXS/BTC / Πηγή: TradingView

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή, η τιμή του AXS ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες ως προειδοποιήσεις για την κατάσταση «υπερπώλησης» του δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), ενός από τους βασικούς δείκτες ορμής της αγοράς. Ο αναλυτής σημειώνει ότι ο ημερήσιος δείκτης RSI της AXS έχει πέσει κάτω από το 30, κάτι που οι παραδοσιακές ναυλώσεις ερμηνεύουν ως σήμα αγοράς:

Περισσότερες ανοδικές ενδείξεις για το AXS προέρχονται από την πτωτική περιοχή-στόχο μεταξύ $64,50 και $50, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα. Συγκεκριμένα, το επίπεδο των 64,50 δολαρίων λειτούργησε ως υποστήριξη για την τιμή AXS κατά την περίοδο συναλλαγών Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2021.

Bitcoin
Ημερήσιο διάγραμμα τιμών που δείχνει πιθανούς καθοδικούς στόχους του AXS. Πηγή: TradingView

Ο αναλυτής του υπενθυμίζει με παρόμοιο τρόπο ότι τα επίπεδα γύρω στα 50 $ έχουν αναγκάσει τους traders να συγκεντρώσουν AXS συλλογικά τέσσερις φορές από τον Σεπτέμβριο. Αντίθετα, ένα διάλειμμα κάτω από το εύρος στόχου προς τα κάτω θα μπορούσε να ωθηθεί κάτω από τα 40 $, ένα άλλο επίπεδο υποστήριξης από τον Αύγουστο του 2021.

Aave (AAVE)

Η Aave βρίσκεται πάνω από ένα ετήσιο κέρδος σχεδόν 60% από τις 10 Ιανουαρίου 2021. Ωστόσο, έχει γίνει ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις χειρότερες επιδόσεις που μπήκαν στο 2022. Η τιμή της AAVE έχει πέσει λίγο πάνω από 24% τις τελευταίες επτά ημέρες στα 200 $. Εν τω μεταξύ, η απόδοση του διακριτικού έναντι του Bitcoin ήταν περίπου -15%, υποδηλώνοντας ότι οι traders δεν είναι πεπεισμένοι για την άνοδο της Aave.

Bitcoin
Ημερήσιο διάγραμμα τιμών AAVE και AAVE/BTC / Πηγή: TradingView

Ο αναλυτής σημειώνει ότι ο ημερήσιος δείκτης RSI της ΑΑΒΕ είναι πτωτικός από τις 27 Δεκεμβρίου και τώρα πλησιάζει το 39. Σύμφωνα με τον αναλυτή, τώρα βλέπει μια εκτεταμένη διόρθωση για να φτάσει τα επίπεδα υπερπώλησης κάτω από το 30, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο η τιμή της ΑΑΒΕ να διολισθήσει χαμηλότερα από την τρέχουσα τιμή της:

Εμφανίζεται επίσης ένα σήμα πώλησης καθώς η AAVE επανεξετάζει τη διμηνιαία υποστήριξη ανόδου της γραμμής τάσης, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα. Η ΑΑΒΕ έχει ανακάμψει από αυτό το ανοδικό επίπεδο τουλάχιστον τέσσερις φορές από τον Δεκέμβριο. Επομένως, εάν το νόμισμα σπάσει κάτω από αυτό, μια διόρθωση στα 165 $, που είναι ένα άλλο επίπεδο υποστήριξης, θα είναι πιο πιθανή.

Bitcoin
Ημερήσιο διάγραμμα τιμών με προσωρινούς στόχους στήριξης και αντίστασης της ΑΑΒΕ / Πηγή: TradingView

Αντίθετα, μια ανάκαμψη από την υποστήριξη ανοδικής γραμμής θα μπορούσε να έχει ένα ράλι AAVE προς το εύρος συναλλαγών των 250-275 $, το οποίο έχει μια πρόσφατη ιστορία να λειτουργεί τόσο ως αντίσταση όσο και ως υποστήριξη.

IOTA (MIOTA)

Με βάση την απόδοση προσαρμοσμένου χρονικού πλαισίου επτά ημερών, οι απώλειες της IOTA είναι οριακά μικρότερες από τις AAVE. Ωστόσο, δεδομένου ότι το διακριτικό βρίσκεται σε κέρδος περίπου 150% σε ετήσια βάση, ο αναλυτής δηλώνει ότι φαίνεται σαν μια καλή πώληση για τους εμπόρους που θέλουν να αντισταθμίσουν τις απώλειές τους αλλού κατά την πρόσφατη πτώση στην αγορά κρυπτογράφησης. Σημειωτέον, η τιμή του IOTA έχει πέσει λίγο περισσότερο από 24% στα 1,00 $ τις τελευταίες επτά ημέρες. Σε σχέση με το Bitcoin, το IOTA υποχωρεί περίπου 14% την ίδια περίοδο.

ΙΩΤΑ
Εβδομαδιαίο διάγραμμα τιμών IOTA και IOTA/BTC / Πηγή: TradingView

Ωστόσο, μια αναπήδηση είναι πλέον πιθανή καθώς ο ημερήσιος RSI του διακριτικού πλησιάζει τα επίπεδα υπερπώλησης, ενώ πρόσφατα έπεσε στο εύρος συναλλαγών 0,93-1,00 $, το οποίο έχει ιστορικό προσέλκυσης αγοραστών.

ΙΩΤΑ
Ημερήσιο διάγραμμα τιμών με στόχους προσωρινής υποστήριξης και αντίστασης IOTA / Πηγή: TradingView

Ως αποτέλεσμα, βλέπει μεγάλες πιθανότητες να επεκτείνει την πτώση της τιμής στα 0,71 $ εάν το IOTA σπάσει κάτω από το εύρος 0,93-1,00 $. Διαφορετικά, μια ανάκαμψη από την περιοχή θα μπορούσε να θέσει την τιμή IOTA σε έναν προσωρινό ανοδικό στόχο 1,21 $.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply