Αυτό το έργο Altcoin είναι πιθανό να ανατρέψει το BTC!

467
Αυτό το έργο Altcoin είναι πιθανό να ανατρέψει το BTC!

Η μάχη για την υπεροχή μεταξύ του κορυφαίου κρυπτογραφικού Bitcoin και του κορυφαίου altcoin Ethereum μαίνεται καθώς οι υποστηρικτές του Ethereum πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι το Ethereum μπορεί σύντομα να ξεπεράσει το Bitcoin. Ο Fred Wilson, ένας διάσημος επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Union Square Ventures, πιστεύει ότι η κεφαλαιοποίηση του Ethereum θα ξεπεράσει το Bitcoin το 2022. Για λεπτομέρειες Kriptokoin.com Συνέχισε να διαβάζεις.

Θα μπορούσε το κορυφαίο altcoin να είναι το κορυφαίο crypto;

Σύμφωνα με τον Fred Wilson, το knockdown θα συμβεί ως αποτέλεσμα διαφόρων ζητημάτων, μερικά από τα οποία θα ανατρέψουν το δίκτυο Bitcoin και θα υπάρξουν νέες εξελίξεις που θα προσπαθούν να αναβαθμίσουν το δίκτυο Ethereum το 2022. Τα τελευταία χρόνια, το Ethereum έχει περάσει από μια σειρά αναβαθμίσεων με στόχο την πλήρη μετεγκατάσταση του δικτύου από ένα Proof-of-Work (POW) σε ένα Proof-of-Stake (POS).

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η αλυσίδα ETH 2.0 Beacon κυκλοφόρησε με επιτυχία με εκκλήσεις προς την κοινότητα να δοκιμάσει πριν από τη “Συγχώνευση” που θα έδινε τέλος στην ενεργοβόρα εξόρυξη και θα μείωνε την κατανάλωση ενέργειας του Ethereum κατά 99%. Ο Fred Wilson πιστεύει ότι η συγχώνευση πριν από την έναρξη των αλυσίδων θραυσμάτων θα προσελκύσει εκατομμύρια και θα φέρει έναν τόνο ρευστότητας στο δίκτυο, κάτι που μεταφράζεται σε παραβολική αύξηση της κεφαλαιοποίησης αγοράς του δικτύου. Αυτό είναι 400 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερο από ό,τι αυτή τη στιγμή καταρρίπτει το Bitcoin. Ο Fred Wilson λέει:

Η συγχώνευση του Ethereum το 2022, σε συνδυασμό με την κατανόηση ότι τα παραγωγικά περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να αξίζουν περισσότερο από τα μη παραγωγικά περιουσιακά στοιχεία, καθιστά αυτή μια αρκετά απλή πρόβλεψη.

Altcoin

Ο Fred Wilson αναφέρεται στην εξάρτηση των μαξιμαλιστών του Bitcoin στην «περιορισμένη προσφορά ως τίποτα περισσότερο από ένα μιμίδιο μάρκετινγκ»:

Αν κοιτάξετε τη μεγαλύτερη αγορά κρυπτογράφησης, η εσφαλμένη διανομή είναι ακόμη πιο τρελή, με αλυσίδες φαντάσματα και αλυσίδες ζόμπι με κεφαλαιοποίηση XRP ή δισεκατομμύρια δολάρια και χωρίς χρήστες. Για να μην αναφέρουμε τις ορδές των ανοιχτών απατών, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από λίγων στις κορυφαίες 25 κεφαλαιουχικές αγορές κρυπτογράφησης.

Το δίκτυο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη μέσω της Total Value Locked (TVL) στις εφαρμογές Defi, όπως φαίνεται στο DeFiLamma. Σύμφωνα με τον Fred Wilson, η ανάπτυξη αυτού του DeFi θα λειτουργήσει ως μπαστούνι χόκεϊ.

Altcoin

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η παραπομπή δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply