Εδώ είναι τα 4 Altcoin που πρέπει να προσέχετε αυτή την εβδομάδα!

1976
Εδώ είναι τα 4 Altcoin που πρέπει να προσέχετε αυτή την εβδομάδα!

Το Bitcoin μειώνει την απότομη διόρθωση του Δεκεμβρίου στην υποστήριξη των 40.000 δολαρίων. Σύμφωνα με τον βετεράνο αναλυτή κρυπτογράφησης Rakesh Upadhyay, τα έργα altcoin LINK, ICP, LEO και ONE ενδέχεται να δείξουν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης εάν οι έμποροι πιστεύουν ότι η πώληση Bitcoin πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κρίσιμα επίπεδα που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτήν την εβδομάδα.

Ο δείκτης φόβου και απληστίας φτάνει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα

Το Bitcoin (BTC) και τα περισσότερα μεγάλα altcoin δέχονται πιέσεις καθώς η υποστήριξη μειώνεται και οι αρκούδες πωλούν με κάθε προσπάθεια ράλι. Αυτό το αρνητικό συναίσθημα ώθησε τον Δείκτη Crypto Fear and Greed στο 10/100, ένα από τα χαμηλότερα επίπεδά του ποτέ στις 8 Ιανουαρίου. Αντίθετα, το 2021 ξεκίνησε με επίπεδα 93/100, που σημαίνει «ακραία απληστία». Αυτό το αδύναμο άνοιγμα της νέας χρονιάς δεν αποθάρρυνε τον ανοδικό αναλυτή του Bloomberg Intelligence, Mike McGlone. Σε μια πρόσφατη ανάλυση, ο McGlone είπε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να αυξηθεί στα 100.000 $ και ο Ether (ETH) στα 5.000 $ φέτος.

Master Analyst: Οι επενδυτές θα καταφύγουν σε αυτό το Altcoin εάν πέσει το Bitcoin!

Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Bitcoin μπορεί να δυσκολευτεί να διατηρήσει την ανοδική του τάση σε ένα περιβάλλον όπου τα επιτόκια αυξάνονται. Ο Holger Zschaepitz αμφισβήτησε εάν το Bitcoin θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς «τρισεκατομμύρια δολάρια σε χαμηλότερα επιτόκια και χρήματα από την κεντρική τράπεζα και κυβερνητικά κίνητρα». Άρα, μπορεί το Bitcoin να παρακάμψει την ισχυρή υποστήριξη και να προσελκύσει αγορές σε ορισμένα έργα altcoin; Ας ρίξουμε μια ματιά στην τεχνική ανάλυση 5 κρυπτονομισμάτων που ενδέχεται να παραμείνουν θετικά βραχυπρόθεσμα.

Τεχνική ανάλυσης Bitcoin (BTC).

Η πτωτική τάση του Bitcoin φτάνει σε ισχυρή υποστήριξη στα 39.600 $. Η τιμή σχημάτισε ένα μοτίβο κηροπήγιο στις 8 Ιανουαρίου, δείχνοντας αναποφασιστικότητα μεταξύ των ταύρων και των αρκούδων. Και οι δύο κινητοί μέσοι όροι έχουν κλίση προς τα κάτω και ο RSI είναι κοντά στη ζώνη υπερπώλησης, υποδηλώνοντας ότι η διαδρομή της μικρότερης αντίστασης είναι προς την καθοδική πλευρά. Εάν οι αρκούδες τραβήξουν την τιμή κάτω από τα $39.600, οι πωλήσεις θα μπορούσαν να ενταθούν και το ζεύγος BTC/USDT θα μπορούσε να ξεκινήσει την επόμενη ισχυρή υποστήριξη στα $28.805.

4 Altcoins που πρέπει να έχετε τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα

Από την άλλη πλευρά, εάν η τιμή ανακάμψει από το τρέχον επίπεδο, οι ταύροι στοχεύουν στη ζώνη των 45.876 $. Εάν η τιμή πέσει από αυτό το επίπεδο, θα δείξει ότι το κλίμα θα παραμείνει αρνητικό και ότι οι έμποροι πωλούν στα ράλι. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα διαλείμματος κάτω από 39.600 $. Οι ταύροι θα πρέπει να πιέσουν και να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τους κινητούς μέσους όρους για να υποδείξουν μια πιθανή αλλαγή στην τάση. Το διάγραμμα 4 ωρών δείχνει ένα διάλειμμα στη δυναμική των πωλήσεων και το κλείσιμο κάτω από τα 45.456 $. Οι ταύροι προσπαθούν να σταματήσουν την πτώση στα 40.501 δολάρια, αλλά μια προσπάθεια ανάκαμψης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ισχυρές πωλήσεις κοντά στο EMA 20 ημερών.

4 Altcoins που πρέπει να έχετε τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα

Από την άλλη πλευρά, εάν η τιμή πέσει από τον EMA 20 ημερών, οι αρκούδες θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την τιμή του Bitcoin κάτω από τα 39.600 $ και να επεκτείνουν την πτωτική τάση. Εναλλακτικά, ένα διάλειμμα και κλείσιμο πάνω από τον EMA των 20 ημερών θα μπορούσε να ωθήσει το ζευγάρι προς τον απλό κινητό μέσο όρο των 50 ημερών. Εάν οι ταύροι ανέβουν πάνω από αυτή την αντίσταση, υποδηλώνει ότι οι αρκούδες μπορεί να χάνουν τον έλεγχο.

Το Altcoin LINK ράλι 40% έναντι του BTC

Η Chainlink (LINK) διαπραγματεύεται σε ένα ευρύ φάσμα μεταξύ $15 και $35,33 τους τελευταίους μήνες. Οι ταύροι ώθησαν την τιμή πάνω από τους κινητούς μέσους όρους και ο RSI αυξήθηκε κοντά στη ζώνη υπεραγοράς, υποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές έχουν το πάνω χέρι βραχυπρόθεσμα.

4 Altcoins που πρέπει να έχετε τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα

Οι αρκούδες έχουν σχηματίσει μια ισχυρή πρόκληση κοντά στα $27,61 τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι ταύροι δεν άφησαν την τιμή να πέσει κάτω από τα $23,23. Αυτό υποδηλώνει ότι το συναίσθημα έχει αλλάξει από πωλήσεις σε ράλι σε αγορές με πτώση. Εάν οι ταύροι διατηρούν την τιμή πάνω από 27,61 $, το ζεύγος LINK/USDT θα μπορούσε να ανέλθει στα $30 και στη συνέχεια να αγγίξει την αντίσταση στα 35,33 $. Αυτή η ανοδική προβολή θα ακυρωθεί εάν η τιμή πέσει από το τρέχον επίπεδο και πέσει κάτω από τους κινητούς μέσους όρους. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η τιμή του LINK ενδέχεται να μειωθεί στα 18 $ αργότερα.

4 Altcoins που πρέπει να έχετε τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα

Το διάγραμμα 4 ωρών δείχνει την τιμή να σκαρφαλώνει πάνω από την γενική αντίσταση στα 27,61 $. Οι αρκούδες θα προσπαθήσουν τώρα να σταματήσουν την άνοδο στα 30 δολάρια. Εάν η επόμενη διόρθωση αποτύχει κάτω από τα 27,61 $, θα αυξήσει την πιθανότητα ενός ράλι στα 35,33 $. Αντίθετα, εάν η τιμή υποχωρήσει από το τρέχον επίπεδο, θα υποδηλώσει ότι ένα σπάσιμο πάνω από τα 27,61 $ θα μπορούσε να είναι παγίδα ταύρου. Στη συνέχεια, οι αρκούδες θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την τιμή κάτω από το SMA των 50 ημερών. Εάν το κάνουν, η επόμενη στάση θα μπορούσε να είναι 22 $.

Τεχνικές ανάλυσης Υπολογιστών Διαδικτύου (ICP).

Kriptokoin.com Ο Υπολογιστής Διαδικτύου (ICP), τον οποίο συμπεριλάβαμε στην ανάλυσή του, έσπασε πάνω από τη γραμμή πτωτικής τάσης στις 4 Ιανουαρίου και έκλεισε. Αυτή ήταν η πρώτη ένδειξη ότι η πτωτική τάση μπορεί να τερματιστεί. Οι αρκούδες προσπάθησαν να παγιδεύσουν τους επιθετικούς ταύρους και να ωθήσουν την τιμή κάτω από τα 29 δολάρια αλλά απέτυχαν.

Οι ταύροι έσπρωξαν την τιμή πίσω από τη γραμμή πτωτικής τάσης στις 8 Ιανουαρίου και την έκλεισαν. Οι κινούμενοι μέσοι όροι βρίσκονται στα πρόθυρα ενός ανοδικού crossover και ο RSI επανήλθε στο θετικό έδαφος, δείχνοντας ότι οι ταύροι προσπαθούν να επιστρέψουν. Εάν οι αγοραστές διατηρήσουν και διατηρήσουν την τιμή πάνω από 38,02 $, το ζεύγος ICP/USDT θα μπορούσε να αυξηθεί στα 45,79 $. Αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να λειτουργήσει και πάλι ως ένα δύσκολο εμπόδιο, αλλά αν ξεπεραστεί, η ανοδική κίνηση θα μπορούσε να φτάσει τα 58,30 $. Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή πέσει από το τρέχον επίπεδο και πέσει κάτω από το EMA των 20 ημερών, θα υποδηλώσει ότι μια διακοπή πάνω από τη γραμμή πτωτικής τάσης θα μπορούσε να είναι παγίδα ταύρου.

Το διάγραμμα 4 ωρών δείχνει ότι οι ταύροι ώθησαν την τιμή πάνω από τα 33,29 $, αλλά δυσκολεύτηκαν να σπάσουν το εμπόδιο στα 38,02 $. Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι αρκούδες συνεχίζουν να πωλούν κοντά στην αντίσταση των γενικών κεφαλαίων. Έτσι, το ICP/USDT έχει κολλήσει μεταξύ των δύο επιπέδων. Το ζευγάρι θα μπορούσε να επεκτείνει την ανοδική του κίνηση εάν οι ταύροι διατηρήσουν και διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 38,02 $. Αντίθετα, εάν η τιμή καταρρεύσει από την αντίσταση των γενικών κεφαλαίων, οι αρκούδες θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την τιμή κάτω από τα 33,29 $. Εάν το κάνουν, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στο SMA 50 ημερών.

Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ (ΛΕΩΝ)

Το UNUS SED LEO (LEO) διαπραγματεύεται σε σταδιακή ανοδική τάση τις τελευταίες εβδομάδες, με τα 3,55 $ να λειτουργούν ως ισχυρή υποστήριξη. Οι αρκούδες προσπάθησαν να ωθήσουν την τιμή κάτω από το SMA των 50 ημερών στις 7 Ιανουαρίου, αλλά οι ταύροι δεν τα παράτησαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ισχυρή ανάκαμψη που ώθησε το ζεύγος LEO/USD πίσω πάνω από τα $3,60 στις 8 Ιανουαρίου.

Οι ταύροι θα προσπαθήσουν τώρα να ωθήσουν την τιμή πάνω από το επίπεδο ATH των 3,92 $. Εάν είναι επιτυχείς, η τιμή altcoin θα μπορούσε να συνεχίσει την ανοδική της τάση και να φτάσει τα 4,25 $. Αυτή η θετική άποψη θα ακυρωθεί εάν η τιμή πέσει και σπάσει κάτω από το SMA των 50 ημερών. Ο αναλυτής πιστεύει ότι αυτά τα επίπεδα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια διόρθωση στα 3,40 $.

Το ζεύγος διαπραγματεύεται μέσα σε έναν σχηματισμό ανιόντων καναλιών. Οι αρκούδες σχημάτισαν ισχυρή αντίσταση κοντά στα 3,85 δολάρια, γεγονός που μπορεί να έχει αποσπάσει κρατήσεις κερδών από βραχυπρόθεσμους εμπόρους. Αυτό έφερε το ζευγάρι στη γραμμή υποστήριξης του καναλιού όπου οι αγοραστές παρενέβησαν και σταμάτησαν την πτώση. Οι ταύροι προσπαθούν και πάλι να κρατήσουν και να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 3,85 $. Εάν τα καταφέρουν, το LEO θα μπορούσε να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τη γραμμή αντίστασης του καναλιού. Οι αρκούδες θα πρέπει να πιέσουν και να διατηρήσουν την τιμή κάτω από το κανάλι για να ακυρώσουν την ανοδική άποψη.

Οι ταύροι Altcoin ONE προετοιμάζονται για κρίσιμα επίπεδα αντίστασης

Το Harmony (ONE) διαπραγματεύεται μεταξύ $0,27 και $0,33 τις τελευταίες ημέρες. Αυτό δείχνει ότι οι ταύροι αγοράζουν με βουτιές και οι αρκούδες πουλά στα ράλι.

Ο ανοδικός EMA 20 ημερών και ο δείκτης RSI στη θετική ζώνη δίνουν πλεονέκτημα στους αγοραστές. Εάν οι ταύροι ωθήσουν την τιμή πάνω από 0,33 $, η ανοδική κίνηση θα μπορούσε να συνεχιστεί. Το ζεύγος ONE/USDT ενδέχεται να προσπαθήσει να ανέλθει στα 0,38 $ αργότερα. Σε αντίθεση με την υπόθεση, εάν η τιμή σπάσει κάτω από το EMA των 20 ημερών, θα υποδηλώνει ότι οι αρκούδες έχουν νικήσει τους ταύρους. Αυτό θα μπορούσε να ωθήσει το ζεύγος στα 0,24 $ και αργότερα στα 0,21 $.

Το διάγραμμα 4 ωρών ανεβαίνει μέσα σε έναν σχηματισμό ανερχόμενου καναλιού. Αν και οι ταύροι ώθησαν την τιμή πάνω από το κανάλι, δεν κατάφεραν να διατηρηθούν υψηλότερα. Αυτό δείχνει ότι οι αρκούδες προσπαθούν να παγιδεύσουν τους επιθετικούς ταύρους. Η τιμή επέστρεψε στο κανάλι, αλλά ένα μικρό θετικό ήταν η αναπήδησή του από το SMA 50 ημερών. Αυτό δείχνει ότι το συναίσθημα παραμένει θετικό και οι ταύροι αγοράζουν στις βουτιές. Εάν η τιμή αυξηθεί πάνω από το 20-EMA, το ζεύγος θα μπορούσε να ανέβει ξανά στη γραμμή αντίστασης του καναλιού. Ένα διάλειμμα και ένα κλείσιμο πάνω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια αύξηση της ορμής. Αντίθετα, ένα διάλειμμα και κλείσιμο κάτω από το 50-SMA θα μπορούσε να τραβήξει το ζεύγος προς τη γραμμή στήριξης του καναλιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply