Μεγάλη ενημέρωση για αυτό το έργο Altcoin!

1898
Μεγάλη ενημέρωση για αυτό το έργο Altcoin!

Το Polygon (MATIC), μια πλατφόρμα επεκτασιμότητας Blockchain για τη σύνδεση και τη δημιουργία δικτύων Blockchain συμβατά με το κορυφαίο altcoin Ethereum, αποκαλύπτει την ημερομηνία της πιο σημαντικής ενημέρωσης του 2022, ZK-EVM.

Θα θεραπεύσει η ενημέρωση στο έργο altcoin τις υπέρογκες χρεώσεις;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κοινοποίησε ο Sanket Shah, επικεφαλής στρατηγικής στην Polygon (MATIC), μια σημαντική ενημέρωση είναι καθ’ οδόν για το έργο altcoin.

Η Polygon Hermez αναπτύσσει το zkEVM και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το mainnet το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Το Polygon Hermez σχεδιάζει η κυκλοφορία του mainnet να είναι διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Η πρώτη έκδοση mainnet δεν θα είναι συμβατή με EVM, είναι κατάλληλη μόνο για μεταφορά αξίας. Εκατό τοις εκατό συμβατότητα EVM θα προστεθεί στο Polygon Hermez στο v2. Ο επενδυτής της ConsenSys και σύμβουλος ανάπτυξης του Polygon, John Lilic, υπογραμμίζει τη σημασία της επερχόμενης κυκλοφορίας για το οικοσύστημα κλιμάκωσης του Ethereum:

Ο αγώνας για να πάει το Ethereum στο επόμενο επίπεδο.

Το Polygon Hermez είναι ένα ZK-Rollup ανοιχτού κώδικα και προηγμένο εργαλείο επεκτασιμότητας για δίκτυα Ethereum και παρόμοια με το Ethereum, που αποκτήθηκε από την Polygon το 2021. Νωρίτερα Kriptokoin.com Όπως καλύψαμε στις ειδήσεις του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το δίκτυο Polygon (MATIC) άρχισε να διαμαρτύρεται για ταχεία αύξηση των τελών συναλλαγής. Τα τέλη πολυγώνων έχουν εκτοξευθεί λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των Sunflower Farmers, ενός οικοσυστήματος που βασίζεται στο Polygon. Σύμφωνα με τους ειδικούς, με την κυκλοφορία του Hermez στο κεντρικό δίκτυο, οι μηχανισμοί τελών της Polygon θα χρησιμοποιούν τους πόρους πιο αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply