Μεγάλη ποινή για αυτό το Altcoin από την SEC: Θα διαγραφεί στα χρηματιστήρια!

336
Μεγάλη ποινή για αυτό το Altcoin από την SEC: Θα διαγραφεί στα χρηματιστήρια!

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) κατηγόρησε τον Αυστραλό Craig Sproule και δύο εταιρείες, την Crowd Machine και τη Metavine, ότι πουλούσαν και παραποιούσαν altcoins με τη μορφή μη εγγεγραμμένου ICO. Kriptokoin.com Δίνουμε λεπτομέρειες ως…

Η SEC κατηγορεί όσους βρίσκονται πίσω από το έργο altcoin για μη εγγεγραμμένο ICO

Η Crowd Machine φέρεται να εμπλέκεται σε ένα θεσμικό ICO που ονομάζεται Crowd Machine Compute Tokens (CMCT), το οποίο έλαβε χώρα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2018. Η SEC δηλώνει ότι ο Sproule τους είπε ότι τα έσοδα από το ICO θα διατεθούν για την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας για το Metavine, επιτρέποντας στην εταιρεία να τρέξει το λογισμικό ανάπτυξης εφαρμογών της σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο. Ωστόσο, η SEC ισχυρίστηκε ότι η Sproule και η Crowd Machine μετέφεραν 5,8 εκατομμύρια δολάρια σε οντότητες εξόρυξης χρυσού της Νότιας Αφρικής χωρίς να ειδοποιήσουν τους επενδυτές.

4 ειδικοί επέλεξαν αυτά τα Altcoin: Οι τιμές είναι σε λειτουργία έκρηξης!

Επιπλέον, η SEC δήλωσε ότι η πώληση CMCT αποτελεί μη εγγεγραμμένη προσφορά τίτλων και ότι η Sproule και οι εταιρείες της πωλούν εν γνώσει της μάρκες χωρίς να προσδιορίζουν εάν οι επενδυτές αναγνωρίζονται δημόσια. Η SEC υπέβαλε καταγγελία στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια, κατηγορώντας τους Sproule και Crowd Machine για παραβίαση των διατάξεων περί καταχώρισης και καταπολέμησης της απάτης του ομοσπονδιακού νόμου περί κινητών αξιών. Οι κατηγορούμενοι δεν αρνήθηκαν ούτε παραδέχθηκαν τις κατηγορίες, αλλά αποδέχθηκαν αποφάσεις που τους εμπόδισαν να αναλάβουν ή να συμμετάσχουν σε μελλοντικές ενέργειες στον τομέα αυτό. Ζητήθηκε επίσης να διαγραφούν τα διακριτικά CMCT από τα ανταλλακτήρια. Το CMCT φαίνεται να είναι εισηγμένο μόνο στο χρηματιστήριο HitBTC αυτή τη στιγμή. Η τιμή του altcoin φαίνεται να έχει πέσει 20 τοις εκατό τις τελευταίες 24 ώρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η παραπομπή δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply