Οι τιμές του χρυσού αναμένεται να πέσουν σε αυτά τα κάτω!

1202
Οι τιμές του χρυσού αναμένεται να πέσουν σε αυτά τα κάτω!

Ο χρυσός διαπραγματεύεται κάτω από τα 1.800 δολάρια τη Δευτέρα, σημειώνοντας μικρές απώλειες ως αποδυναμωμένες συνθήκες της αγοράς λόγω των διακοπών σε συνδυασμό με την ευρεία ανάκαμψη του δολαρίου ΗΠΑ. Kriptokoin.com Όπως αναφέραμε, οι έμποροι είναι επίσης επιφυλακτικοί ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ αυτής της εβδομάδας, καθώς η Fed έμεινε πίσω από την καμπύλη μετά την ανοδική έκπληξη της Παρασκευής στους αριθμούς αύξησης των μισθών.

«Οι προκλήσεις στο κλίμα της αγοράς μπορεί να ασκήσουν πίεση στο κίτρινο μέταλλο»

Ο αναλυτής της αγοράς Anil Panchal δηλώνει ότι τα στοιχεία για τις μισθοδοσίες μη γεωργικών στις ΗΠΑ έχουν σπάσει το δολάριο γενικά και αύξησαν την τιμή του χρυσού. Παρά το γεγονός ότι η αύξηση των επιτοκίων της Fed φαίνεται να έχει τελειώσει τον Μάρτιο, το γυαλιστερό μέταλλο έχει ανακάμψει σταθερά από το χαμηλό τριών εβδομάδων των 1.783 δολαρίων, παρά την έκρηξη των αποδόσεων του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τον αναλυτή.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη δήλωση του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ θα παρακολουθούνται στενά. Οι τιμές του χρυσού, από την άλλη πλευρά, δείχνουν τυπική αδράνεια της αγοράς ελλείψει βασικών δεδομένων/γεγονότων λόγω των πρόσφατων μικτών ενδείξεων από την έκθεση θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ και των παγκόσμιων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Χρυσός

Ωστόσο, ο αναλυτής σημειώνει ότι η απογοήτευση που προκλήθηκε από το NFP έχει παρακαμφθεί σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό ανεργίας και το ποσοστό υποαπασχόλησης U6, το οποίο φαίνεται να αμφισβητεί το πρόσφατο κλίμα της αγοράς. Ως αποτέλεσμα, τα στοιχήματα της αγοράς για την αύξηση των επιτοκίων της Fed τον Μάρτιο του 2022 παραμένουν περίπου στο 80% αφού αυξήθηκαν στο 90% εν όψει των στοιχείων της Παρασκευής.

Οι έμποροι χρυσού θα παρακολουθούν τα στοιχεία του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (CPI) των ΗΠΑ και των λιανικών πωλήσεων για τον Δεκέμβριο, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη και την Παρασκευή, αντίστοιχα, για να επιβεβαιώσουν την αύξηση των επιτοκίων του Μαρτίου. Ο αναλυτής υπενθυμίζει ότι οι προκλήσεις στο κλίμα της αγοράς θα μπορούσαν να ασκήσουν πίεση στις τιμές του χρυσού.

Χρυσός τεχνική ανάλυση: τα σήματα MACD πτωτικά

Σύμφωνα με τον αναλυτή αγοράς Anil Panchal, η διορθωτική απόσυρση από μια ανοδική γραμμή στήριξης από τις αρχές Αυγούστου σε περίπου 1.785 $ μέχρι τον τύπο του Τύπου, αποτυγχάνει να ωθήσει τους αγοραστές χρυσού για άλλη μια φορά στα 1.800 $, το 200-DMA. Ο αναλυτής εφιστά την προσοχή στα ακόλουθα επίπεδα:

Η αποτυχία ανάκαμψης ενώνει τα πτωτικά σήματα MACD και το σταθερό RSI για να κρατήσει τους πωλητές αισιόδοξους ότι θα σπάσουν την υποστήριξη των 1.785 δολαρίων, κάτι που θα σύρει το πολύτιμο μέταλλο προς τα 1.770 δολάρια πριν αμφισβητήσει πολλαπλά επίπεδα κοντά στα 1.760 δολάρια.

Χρυσός

Τούτου λεχθέντος, ένα ξεκάθαρο σπάσιμο κάτω από τα 1.760 δολάρια θα ήταν ένα πράσινο σήμα για τη χρυσή αρκούδα να στοχεύσει τα χαμηλά του Σεπτεμβρίου στα 1.721 δολάρια. Ο αναλυτής κάνει την ακόλουθη εκτίμηση για την εναλλακτική κατάσταση:

Εναλλακτικά, το 200-DMA που περιβάλλει τα 1.801 $ κρατά την τιμή υψηλότερα λίγο πριν από μια πλάγια περιοχή που δημιουργήθηκε από τα τέλη Οκτωβρίου και γύρω από τα 1.815 $. Ωστόσο, τα υψηλά που σημειώθηκαν γύρω στα $1.834 τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο θα αμφισβητήσουν την περαιτέρω πρόοδο. Εάν οι αγοραστές χρυσού καταφέρουν να ξεπεράσουν το φράγμα των 1.834 δολαρίων, τα 1.850 δολάρια και η κορυφή του Νοεμβρίου στα 1.877 δολάρια θα τραβήξουν την προσοχή της αγοράς.

ΓΑΜΩ
Πρόσθετα βασικά επίπεδα προς παρακολούθηση για την τιμή του χρυσού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply