Ρεκόρ χρυσής πρόβλεψης από το Fund Manager: Αυτά τα επίπεδα έρχονται!

438
Ρεκόρ χρυσής πρόβλεψης από το Fund Manager: Αυτά τα επίπεδα έρχονται!

Ο χρυσός θα μπορούσε να δοκιμάσει νέα υψηλά των 2.100 δολαρίων η ουγγιά φέτος, σύμφωνα με αναλυτή της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Fat Prophets. Kriptokoin.com Δίνουμε λεπτομέρειες ως…

Ο David Lennox δίνει τη νέα του πρόβλεψη για την τιμή του χρυσού

Σε δήλωσή του, ο David Lennox είπε ότι η αδυναμία του δολαρίου ΗΠΑ και ο πληθωρισμός είναι ορισμένοι παράγοντες που είναι πιθανό να αυξήσουν τις τιμές των πολύτιμων μετάλλων. Δήλωσε ότι πιστεύουμε ότι η τιμή του χρυσού θα δοκιμαστεί στο υψηλό όλων των εποχών το 2022, αλλά δεν βλέπουμε ότι η τιμή θα ξεπεράσει αυτό το επίπεδο μόλις φτάσει εκεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η τιμή της ουγγιάς χρυσού έφτασε σε επίπεδο ρεκόρ των 2.063 δολαρίων τον Αύγουστο του 2020. Τη στιγμή της γραφής στην Ασία, διαπραγματεύεται περίπου στα 1.815 δολάρια.

5 Αναλυτές: Τιμές χρυσού, περιμένετε για αυτά τα επίπεδα τώρα!

Ο Lennox δήλωσε ότι αν και αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις για να πέσει το δολάριο ΗΠΑ. Πρόσθεσε ότι η αποδυνάμωση του δολαρίου θα ήταν μια «γεννητικότητα» για το πολύτιμο μέταλλο. Εν τω μεταξύ, είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι κοντά στο 6 τοις εκατό από 1 τοις εκατό. Ο χρυσός θεωρείται ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού και αυξάνεται σε αξία καθώς το δολάριο πέφτει. Επομένως, ο αναλυτής χρησιμοποιεί τις ακόλουθες δηλώσεις:

Πιστεύουμε ότι η υψηλή δυναμική του πληθωρισμού και το χαμηλό δολάριο ΗΠΑ θα ωθήσουν την τιμή του χρυσού υψηλότερα το 2022.

Οι γεωπολιτικές εντάσεις μεταξύ μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων θα μπορούσαν επίσης να ωθήσουν τις τιμές των πολύτιμων μετάλλων νωρίτερα από το αναμενόμενο, είπε ο Lennox. Ειδικότερα, επέστησε την προσοχή στην ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Θεωρεί ότι αν συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, τότε οι τιμές του χρυσού θα έχουν πολύ σημαντική αντίδραση. Προτείνει ότι ο στόχος των 2.100 $ μπορεί επίσης να φανεί αργά ή γρήγορα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η παραπομπή δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply