Το όνομα που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια προειδοποιεί τους επενδυτές κρυπτογράφησης: Δείτε αυτά τα 6!

1051
Το όνομα που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια προειδοποιεί τους επενδυτές κρυπτογράφησης: Δείτε αυτά τα 6!

Ο Dan Kemp, επικεφαλής επενδύσεων της Morningstar Investment Management, η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία 260 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ισχυρίζεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τους millennials και τους millennials να απομακρυνθούν από τα κρυπτονομίσματα. Υπογραμμίζει επίσης 6 περιουσιακά στοιχεία στα οποία πρέπει να επενδύσετε Kriptokoin.com Παραθέτουμε τη συνέντευξη του Kemp…

Συμβουλές προς επενδυτές κρυπτογράφησης από τον Dan Kemp

«Η νέα ομάδα επενδυτών είναι πιθανό να κατέχει ένα πολύ μεγάλο μέρος των συμμετοχών τους σε κρυπτογράφηση και θα δουν σημαντικά κέρδη από αυτό», είπε ο Kemp. Αλλά έχουν επενδύσει μόνο σε κρυπτογράφηση, και όπως είδαμε φέτος, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πιθανών επιπτώσεων για την κρυπτογράφηση. “Το Crypto δεν θα ανεβαίνει για πάντα, επομένως οι επενδυτές πρέπει να εξετάσουν πόσο εκτεθειμένοι είναι αν δεν το κάνουν.” Η διαφοροποίηση μπορεί να προστατεύσει το χαρτοφυλάκιο ενός μεμονωμένου επενδυτή από μακροοικονομικούς παράγοντες όπως ο πληθωρισμός.

Προσοχή σε αυτά τα 5 Altcoins: Γιγαντιαίες επενδύσεις και συνεργασίες!

Ο Kemp αναγνώρισε ότι το να πείσεις τους επενδυτές να απομακρυνθούν από την κρυπτογράφηση είναι συχνά ένα δύσκολο έργο λόγω της ισχυρής συναισθηματικής αξιολόγησης των επενδύσεων σε αυτήν την αγορά. Ο Kemp μίλησε για «λιγότερο μοντέρνες» αγορές, κλάδους και κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι επενδυτές για να προστατεύσουν τα κρυπτο-βαριά χαρτοφυλάκια τους από μια πιθανή κατάρρευση. Οι έξι τύποι περιουσιακών στοιχείων που μοιράστηκε ο Kemp ήταν μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, ιαπωνικές μετοχές, κινεζικές μετοχές, χρηματοοικονομικές μετοχές, μετοχές ενέργειας και ομόλογα.

Πρώτον, υποστήριξε ότι δύο ανεπτυγμένες αγορές εκτός των ΗΠΑ – το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία – προσφέρουν άσχετες αποδόσεις για επενδυτές κρυπτογράφησης. Παρά τις ανησυχίες σχετικά με τις χρεοκοπίες της κινεζικής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Evergrande, ο Kemp είπε ότι η Morningstar είναι επίσης ανοδική για την Κίνα ως επενδυτικό παιχνίδι των αναδυόμενων αγορών. Ο Kemp είπε ότι η χρηματοδότηση και η ενέργεια είναι δύο από τους ισχυρότερους τομείς κεφαλαίων που πρέπει να στοχεύσετε αυτή τη στιγμή. Τέλος, η Kemp συνέστησε ομόλογα που προσφέρουν χαμηλές ποσοστιαίες αποδόσεις με χαμηλό κίνδυνο. Είπε ότι οι νέοι επενδυτές θα πρέπει να προσπαθήσουν ιδιαίτερα να διαφοροποιήσουν το σταθερό εισόδημα εάν κλιμακωθούν οι ανησυχίες για το κραχ του χρηματιστηρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply