2 Οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον χρυσό: Μην περιμένετε αυτά τα επίπεδα!

685
2 Οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον χρυσό: Μην περιμένετε αυτά τα επίπεδα!

Καθώς οι τιμές του χρυσού και του δολαρίου συνεχίζουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις, οι επενδυτές αναρωτιούνται εάν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και πού θα πάνε οι τιμές. Αναρωτιούνται επίσης σε ποια εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία να επενδύσουν. Μερικοί ειδικοί σε αυτόν τον τομέα μοιράζονται τις σκέψεις τους για αυτά. Kriptokoin.com Μοιραζόμαστε τις προβλέψεις 2 οικονομολόγων…

Προειδοποίηση προς τους επενδυτές από τη Hatice Koçak: Περιμένετε

Τις τελευταίες εβδομάδες του 2021, το γραμμάριο χρυσού ξεπέρασε τις 1.000 λίρες και το δολάριο τις 18 λίρες. Απευθυνόμενη σε όσους αγοράζουν σε αυτά τα επίπεδα, η οικονομολόγος Hatice Koçak είπε «περιμένετε». Ο Koçak τονίζει ότι εάν το δολάριο ξεπεράσει το επίπεδο των 14, εάν δεν υπάρξει παρέμβαση, οι τιμές μπορούν να κινηθούν γρήγορα ανοδικά. Ωστόσο, εφιστώντας την προσοχή σε εξελίξεις όπως οι πρόσφατα ανακοινωθέντες καταθετικοί λογαριασμοί που προστατεύονται από νομίσματα, πιστεύει ότι τέτοια μέτρα μπορούν να καταργηθούν. Ωστόσο, λέει ότι είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, οπότε όσοι αγοράζουν χρυσό στις 1.000 λίρες δεν πρέπει να στεναχωριούνται.

2 Αναλυτές: Ο χρυσός μπορεί να πέσει σε αυτά τα επίπεδα τις επόμενες εβδομάδες!

Οικονομολόγος Remzi Özdemir: Ο χρυσός δεν θα πέσει

Ένας άλλος οικονομολόγος που προειδοποίησε τους επενδυτές ήταν ο Remzi Özdemir. Σύμφωνα με τον Özdemir, η τιμή του χρυσού δεν θα υποχωρήσει, επειδή στο πολύτιμο μέταλλο «αρέσει μια ατμόσφαιρα φόβου και άγχους». Ο Özdemir ισχυρίζεται ότι δεν έχει νόημα να περιμένουμε 500 λίρες κάτω από ένα γραμμάριο, ειδικά σε περίπτωση αύξησης του δολαρίου. Για το λόγο αυτό, λέει, δεν πρέπει να περιμένει κανείς τα επίπεδα που πιστεύεται ότι πέφτουν και να δει ένα γραμμάριο χρυσού. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το γραμμάριο χρυσού διαπραγματεύεται στις 797 λίρες. Από την άλλη πλευρά, η τιμή μιας ουγγιάς χρυσού είναι περίπου 1.796 δολάρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Κελάδημαδίνει, Facebookσε και ΊνσταγκραμΑκολουθήστε και Τηλεγράφημα και YouTube εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Αποποίηση ευθυνών: Τα άρθρα και τα άρθρα στο Kriptokoin.com δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές. Το Cryptokoin.com δεν συνιστά την αγορά ή την πώληση κρυπτονομισμάτων ή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ούτε το Kriptokoin.com είναι επενδυτικός σύμβουλος. Για το λόγο αυτό, το Kriptokoin.com και οι συντάκτες των άρθρων στον ιστότοπο δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την εταιρεία, το περιουσιακό στοιχείο ή την υπηρεσία σε αυτό το άρθρο.

Προειδοποίηση: Η παραπομπή του περιεχομένου ειδήσεων του Kriptokoin.com και η αναφορά δίνοντας σύνδεσμο υπόκεινται στην άδεια του Kriptokoin.com. Κανένα περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί ή να δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς άδεια. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν τον κώδικα, το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά και κάθε άλλο περιεχόμενο του Kriptokoin.com κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της σχετικής νομοθεσίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply